Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gevoelige mama - 23-09-2014 11:17:04
Geldzaken & Recht

Hoe kan ik mijn contract beindigen

[quote=zoekster schreef op maandag 22 sep 2014, 23:18]uit de av
d. het is mogelijk om bij zwangerschap maximaal 3 maanden gebruik te maken van een zogeheten zwangerschapsverlof. tijdens dit zwangerschapsverlof wordt het abonnement tijdelijk stop gezet. er kan geen gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en er wordt geen contributie voldaan. de einddatum van het abonnement wordt met gebruik van een zwangerschapsverlof maximaal 3 maanden vooruit verschoven. voor een zwangerschapsverlof dient een geldige zwangerschapsverklaring getekend door de verloskundige aangeleverd te worden.

u heeft dus het recht om het abo met 3 maanden op te schorten en daarna weer aan te vangen. eventueel zou u om een langere opschorting kunnen vragen. dat lijkt me redelijk als het sporten u 'verboden' is door de huisarts.
stel dat voor.

daar heb ik sowieso recht op, de regelgeving is voor elke zwangere vrouw..bij mij is het nu even een ander verhaal, ik mag mijn hele zwangerschap niet sporten vanwege complicaties en dan is nog maar de vraag wanneer ik weer hersteld ben na de bevalling..ik moet nu 9 maanden contributie betalen voor jan met de korte achternaam..een verklaring van de huisarts heb ik mijn bezit, de gynaecoloog heeft ook een verklaring geschreven.

langer op te schorten heb ik al gevraagd, dat weigeren ze..ik heb net voor het eerst een hele aardige medewerker aan de telefoon gesproken en die heeft aangegeven mijn mailtjes door te sturen naar de eigenaar (direct contact met de eigenaar mag niet?!) hoop dat ik nu wel wat meer bereik!