Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-09-2014 14:43:30
Auto & Vervoer

Gestolen scooter weer gevonden

Ik blijf een beetje hangen bij de opmerkingen van hipppo. hoe kan het dat de dader is aangehouden als hij nooit is aangetroffen met de scooter zelf? op basis van wat kon de rechter hem veroordelen? de vraagsteller zelf lijkt dat ook niet te weten, dus het is in ieder geval niet dat zij ooggetuige is geweest. er is niet op heterdaad betrapt en de scooter is ook niet bij de dief aangetroffen.

en dan zet hij hem op facebook. hoe aannemelijk is dat je na een veroordeling voor het stelen van een scooter, je deze op facebook zet, waar je zo te traceren valt, als je daar met naam en toenaam opstaat. dan zou ik eerder denken aan marktplaats, je staat er anoniem op en je bereik als verkoper is ook veel groter.
het blijft een raadselachtig verhaal.