Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-09-2014 15:18:16
Vakantie & Reizen

Hotelbon leisure

Uit de av

de hotelbon jaarkaarthouder ontvangt de hotelbon jaarkaart die geldig is voor een jaar vanaf afgiftedatum. de hotelbon jaarkaart is geldig tot de datum aangegeven op de kaart. na dit jaar wordt de overeenkomst tussen u en hotelbon voortgezet voor onbepaalde tijd en ontvangt u steeds aan het begin van elk jaar de hotelbon jaarkaart. indien u de hotelbon jaarkaart niet meer jaarlijks wilt ontvangen kunt u de overeenkomst uiterlijk een maand voor het einde van het eerste jaar, of na het eerste jaar op elk gewenst moment beƫindigen door de overeenkomst schriftelijk en bij voorkeur aangetekend op te zeggen. de opzegtermijn bedraagt een maand. uw opzegging kunt u richten aan:
hotelbon
postbus 474
4130 el vianen
e-mail: info@hotelbon.nl
telefoon: 0800-7575750 op ma. t/m. vr. van 9.00 tot 20.00.

dus u kunt op elk gewenst moment opzeggen na uw jaarcontract.

u had eerst een betaalherinnering moeten ontvangen waarin u 14 dagen de tijd werd gegeven om alsnog te betalen. als zij die brieven niet aangetekend hebben verstuurd kunnen ze niets bewijzen. ik neem aan dat u het over papier heeft en niet over emails.

wat u het beste kunt doen is nu per direct opzeggen, dan er nog een maand bij optellen en dan het bedrag betalen wat in verhouding staat tot de verlengde periode.

kost de kaart bijv. 60 euro, dan is hij 5 euro per maand. heeft u over een maand inmiddels 3 maanden verlengd, dan betaalt u 15 euro. u kunt dus verrekenen naar lengte van het abo.

zeg op per brief en email tegelijkertijd. dateer en vraag om een bevestiging.

verder bekijken ze het dan maar.