Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-09-2014 16:50:17
Geldzaken & Recht

Opgelicht sport voeding (help)!

Ja, dat is 'm dus. als ik u was zou ik mijn creditcard (neem daar contact mee op, ik denk dat ze vaker met dit bijltje hebben gehakt) voor dit bedrijf blokkeren en niets in ontvangst nemen. kunt u die reservering ongedaan maken?

het is een of andere vertaalsite uit verweggistan. als het pakje door de brievenbus wordt bezorgd dan heeft u gewoon nooit iets ontvangen. en als er wordt aangebeld door meneer de postbode dan weigert u het aan te nemen. want terugsturen gaat niet, dat voelt u al aankomen, dat wordt gedoe.

wel 'een beetje dom' dat u daar in bent getrapt, natuurlijk. maar ja, mannen en hun spierballen... blijft een dingetje...

eventueel zou u nog een email kunnen sturen dat u de producten niet wilt hebben en dat u deze zult weigeren als ze u worden aangeboden aan de deur. doe het in het engels.