Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-09-2014 19:12:37
Huishouden & Energie

Ned. energie maatsch duurd voor bestaande klanten

Smullie schreef op dinsdag 23 sep 2014, 16:03:
is niet een kwestie van klagen, maar andere ook op dit idee zetten. we kunnen van elkaars kennis gebruik maken. dit is toch het doel van dit forum of niet soms.
zeker, en ik hoop ook dat je succes krijgt, maar ik ben bang dat het vegen wordt voor je.
je bent een contract aangegaan voor de levering van iets, daar heb je voor getekend, dat zijn de feiten. je krijgt geleverd waar je voor getekend hebt. dat heeft niets met "tillen" te maken zoals je schrijft, zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar.
als de gasprijs in die tussentijd 2 euro per kuub duurder was geworden, was de aanbieding voor nieuwe klanten véél duurder geweest als wat jij hebt moeten betalen, had jij gebeiteld gezeten, hadden we ook niks van je gehoord, toch?

vorige maand een mooi bankstel gekocht, voor een bepaalde prijs.
laat nou datzelfde bankstel een week later wel 300 euro goedkoper in de aanbieding zijn, bij dezelfde zaak (de tillers...)
in diezelfde maand een knoepert van een tv gekocht, bij de mm, voor een flinke prijs...
ajakkes nog is an toe, 4 dagen later zie ik in een folder dat diezelfde tv wel 500 euro goedkoper in de aanbieding stond, ook bij de mm...
(de tillers...)

uiteraard fictieve voorbeelden, maar met precies dezelfde lijnen, gedane zaken nemen geen keer, maar ik wens je wel succes met je battle...