Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hipppo - 23-09-2014 22:38:29
Auto & Vervoer

Gestolen scooter weer gevonden

[quote=diumenge schreef op dinsdag 23 sep 2014, 21:29][quote=hipppo schreef op dinsdag 23 sep 2014, 20:33]
je geeft geen antwoord op mijn vraag. hoe wist justitie dat hij de dief was? welk bewijs was er? wie had het bewijs geleverd? overigens, er is sinds de diefstal reeds 1,5 jaar verstreken.
m.i. klopt er heel veel niet, hetgeen wel past bij de kwaliteit van ons politie- en justitieapparaat.
misschien was hij wel verdachte en heeft hij bekent. case closed.

als dat zo is moet de scooter in beeld zijn geweest en gebleven. van de politie mag toch verwacht worden dat ze de gestolen waar probeert te achterhalen. maar op basis waarvan werd de betreffende jongeman verdacht van diefstal van een scooter, als die scooter nooit in handen van de politie is geweest? wie heeft de diefstal zien gebeuren? het verhaal blijft rammelen. volgens de politie zou de scooter doorgesluisd zijn, zo laat ts ons weten. merkwaardig. als die mededeling van de dief afkomstig zou zijn zou je toch denken dat onze wakkere dienders zouden zeggen: terugsluizen die handel!