Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 24-09-2014 13:07:15
Elektronica & TV

Koude omgeving en koel-vries kast

[quote=nora schreef op woensdag 24 sep 2014, 11:03]wie kan me vertellen welke koel-vrieskast in een koude omgeving kan worden gezet.
ik zoek een kast die ik in de schuur wil zetten. ik weet dat dat in het verleden wel konhet kan nog steeds maar je moet bij aankoop op de klimaatklasse letten.

quote:
klimaatklasse

klimaatklasse geeft aan bij welke omgevingstemperatuur de diepvrieskist goed moet functioneren. let hier vooral op bij diepvrieskisten die je bijvoorbeeld in een onverwarmde garage of schuur plaatst.
als de temperatuur lager wordt dan de minimum-temperatuur van de klimaatklasse, is de kans aanwezig dat je diepvrieskist niet meer goed functioneert en je voedsel ontdooit. hetzelfde geldt voor de maximumtemperatuur.

klimaat-
klasse min. temp.
in oc max. temp.
in oc
n 16 32
st 18 38
t 18 43
sn 10 32


lees het hier maar even, klik-> http://www.consumentenbond.nl/test/woning-huishouden/keuken/vriezers/extra/energieverbruik-vriezers/#item3">klimaatklasse
klimaatklasse sn zou dus het beste passen, maar misschien zijn er nog wel klasse's die een lagere minimum-temperatuur toelaten, even googlen, heb ik dit ook van.

[quote=gerbera schreef op woensdag 24 sep 2014, 12:08]zolang de betreffende ruimte niet erg vochtig is kunt u elke kast plaatsen.niet waar dus, lees de link maar even die ik als antwoord op de vraag van ts heb gegeven.