Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 24-09-2014 16:49:39
Computers & Telefonie

Hulp gezocht

Waarom rip je ze niet direct naar die hd waar je ze nu naartoe probeert te verplaatsen?

kopiëren wil dus niet lukken. tegenwoordig is windows helaas voorzien van bibliotheken. zeg maar een extra laag bovenop je bestandssysteem, dat kan handig zijn voor de kwak maar ergens neer gebruikers maar wanneer je zaken wilt gaan kopiëren kan het lastig worden want de bestanden zelf kunnen in principe overal op de hd terecht zijn gekomen.

denk dat je het beste via de zoekmachine kunt werken.

in welk bestandsformaat heb je de zaak geript?
geef bv in de windows verkenner de zoekopdracht *.wma op om alle wma bestanden te vinden of *.mp3 voor alle mp3 bestanden.
wat dan gevonden wordt moet je in principe gewoon kunnen kopiëren en plakken.

nadeel is wel dat albums als ze netjes in 1 mapje zitten zo niet op die manier naar voren komen.

je zou trouwens ook om je cd's te rippen http://www.pcfreetime.com/">format factory kunnen gebruiken. die werkt iig niet met de windows bibliotheken. daarmee kun je makkelijker/duidelijker een locatie opgeven waar de rips naartoe moeten.