Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-09-2014 17:13:32
Huishouden & Energie

Ned. energie maatsch duurd voor bestaande klanten

Ik ben al jaren bij greenchoice. ik vroeg me vorig jaar ook af hoe het zat met aanbiedingen voor nieuwe klanten. heb ze toen opgebeld(of gemaild dat weet ik niet meer) of ze voor vaste klanten ook aanbiedingen hadden anders vond ik het wel wat oneerlijk.

nou, en dat was zo. ik kreeg een mega-goede aanbieding! en ben daar natuurlijk op ingegaan. onlangs is dat verlopen maar ook nu kon ik kiezen tussen 3 verlengmogelijkheden van contract (met vaste of variabele tarieven). ik ben er zeer tevreden over. ook de klantenservice is goed en de nota's overzichtelijk.
het gekke is wel dat op vergelijkingssites greenchoice met mijn aanbieding er niet eens bij staat. sterker nog....ze zijn goedkoper dan nummer 1 van goedkoopste aanbieder die voor mij werd gekozen 1300 euro ofzo i.p.v. de gegeven 1800 euro die er gegeven werd op dat soort sites. voor mij zijn ze dan ook niet echt betrouwbaar.

dus...mijn advies: bellen of mailen met je energieleverancier!