Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
eliseij - 24-09-2014 22:58:03
Geldzaken & Recht

Nieuwe hypotheek gevestigd door ex-vriend zonder mijn instemming?

Beste tijger1,

ik weet niet goed hoe ik jouw reactie moet plaatsen, aangezien de samenlevingsovereenkomst geen vraagstuk is en dat zelfde geldt voor (de akte van verdeling) m.b.t. het gezamenlijke pand....natuurlijk is daar de notaris voor nodig (niet alleen nuttig).

ook de opmerking "dus zogezegd helemaal het "pakkie-an" niet voor de rechter." kan ik niet goed plaatsen, aangezien mijn vraag betrekking had op bekrachtiging van de scheidingsovereenkomst met bijlagen.....niet op de akte van verdeling.

ik sta open voor uitleg.

ter verduidelijking: doordat (voormalig) samenwoners niet naar de rechtbank hoeven om de scheiding te laten uitspreken is er hierdoor geen controle door de rechtbank of samenwoners ook daadwerkelijk een ouderschapsplan op hebben gesteld.......terwijl dit wel wettelijk verplicht is bij kinderen tot 21 jaar.

ik heb aangegeven dit ouderschapsplan (alsmede de bovenliggende scheidingsovereenkomst en verdeling van roerende goederen) ter bekrachtiging voor te leggen aan de rechter....en daar gaat nu mijn aanvullende vraag over (niet over de samenlevingsovereenkomst en ook niet over de akte van verdeling)