Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
eliseij - 25-09-2014 01:05:03
Geldzaken & Recht

Nieuwe hypotheek gevestigd door ex-vriend zonder mijn instemming?

Beste tijger1

ik ben van mening dat mijn vraag voor u niet duidelijk is en dat u dingen herhaald die ik reeds gezegd heb en/of dingen herhaald die voor mij reeds duidelijk zijn. ik weet namelijk dat ik juridisch niet ga scheiden en dat in principe alleen het ouderschapsplan naar de rechter hoeft voor bekrachtiging.

uit uw en mijn reacties maak ik op dat wij elkaar wederzijds niet begrijpen; ik wil u daarom als topicstarter vriendelijk verzoeken even te wachten met verdere reacties totdat andere deskundigen (wellicht marcel75) enig licht kunnen schijnen op mijn vraagstuk.

waar het om gaat is: "zal de rechter de overeenkomst en de bijlage 'verdeling van roerende goederen' in geen geval bekrachtigen of misschien toch wel?" indien de rechter dit überhaupt niet doet, dan kunnen deze twee documenten natuurlijk beter direct naar een notaris worden gestuurd.