Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 25-09-2014 10:12:45
Garantie & Verzekeringen

Verzekeruzelf.nl misleiding ?!

[quote=verzekeruzelf schreef op donderdag 25 sep 2014, 09:16]beste fabster,

wij begrijpen dat een premieverhoging erg vervelend is. helaas is gebleken dat er op uw autoverzekering veel meer aan schade wordt uitbetaald dan er aan premie binnenkomt. daardoor mogen wij uw verzekering niet meer verlengen. om te voorkomen dat u zonder autoverzekering komt te zitten, hebben wij uw autoverzekering omgezet naar de triple a verzekering. wij hebben voor deze autoverzekering gekozen, omdat triple a dezelfde of betere voorwaarden heeft dan uw vorige autoverzekering. toch is het mogelijk dat een andere verzekering voordeliger is voor uw auto. op onze website bieden wij meerdere autoverzekeringen aan. u kunt zelf heel eenvoudig alle autoverzekeringen vergelijken en een andere afsluiten.

natuurlijk willen we het voor u zo aantrekkelijk mogelijk maken om bij ons verzekerd te zijn. daarom hebben wij u een laagste prijsgarantie aangeboden. deze prijsgarantie kunnen wij alleen garanderen voor uw autoverzekering in combinatie met minimaal twee andere woonverzekeringen. meer informatie hierover vindt u in de mail.

zoals we in de mail uitleggen, bent u natuurlijk nergens toe verplicht. heeft u nog vragen? stuur dan gerust een mail naar klantenservice@verzekeruzelf.nl.

met vriendelijke groet,

verzekeruzelf.nl

toch knap van deze verzekeringsmaatschappij dat zij precies weten wie ts is en kunnen uitleggen waarom ze zijn/haar autoverzekering niet meer willen verlengen.
alleen bij koppelverkoop van verzekeringen kan het plotseling wel. vreemde zaak.
mijn idee is: verzekeruzelf verzeker enkel en alleen uzelf en ik zou mijn verzekeringen elders afsluiten.