Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 25-09-2014 21:42:05
Computers & Telefonie

Saturn weigert laptop terug te nemen binnen bedenktermijn

[quote=zoekster schreef op donderdag 25 sep 2014, 19:35]ik ben het voor een groot deel met je eens. alfatrion vindt bijv. met een wasmachine, dat je de vuile was erin mag stoppen, waspoeder erbij en draaien maar en dan toch nog het recht hebben om het ding zonder opgave van redenen terug te sturen. ik vind gewoon aanzetten met water erin en kijken of hij het doet genoeg.

ik zou wel eens willen weten hoeven de waarde van een wasmachine daalt als gevolg van het draaien zonder kleding en hoeveel met. ik vermoed dat het verschil nihil zal zijn.

[quote=zoekster schreef op donderdag 25 sep 2014, 19:35]ook al zou je zogenaamd de keus hebben tussen vervanging en reparatie, je hoort vaak genoeg dat een product meteen de reparatie ingaat. verkopers trekken zich niets aan van wat eens door de minister over die keuze is gezegd.

maar dat is iets dat op alle vlakken plaats vindt. moet je eens kijken hoeveel webwinkel consumenten dwingen om voor af te betalen. zelfs webwinkel de gebonden zijn aan een keurmerk doen dit.