Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
hugomulder - 26-09-2014 07:24:10
Geldzaken & Recht

Postblokkade bij faillisement

[quote=swat1500 schreef op woensdag 17 sep 2014, 10:50]die blokkade is niet bedoeld om de zorg voor uw katten beschermen maar voor de noodzakelijke informatie voorziening van uw curator zodat deze in de gaten kan houden dat er voor het faillissement belangrijke info niet wordt achter gehouden.
als er voor u een ambulance moet gaan rijden krijgt u wel degelijk een rekening. als dit nodeloos was dan zal de zorgkosten verzekeraar de rekening bij u neerleggen.

wat een "kul" en gedachteloze opmerking. inmiddels hebben wij onze kat moeten begraven omdat de medicijnen bij de curator op kantoor liggen. als gefailleerde heb je de plicht de curator actief in te lichten dus een tweede "stok achter de deur" is niet nodig, en al helemaal niet als dit tot de eerder genoemde excessen leidt. ook de laatste alinea van je opmerking is gewoon een aanname die nergens op gestoeld is.