Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 26-09-2014 10:43:20
Elektronica & TV

Versterker is vernietigt door fabrikant.

Woensdag naar de bbc in alkmaar geweest de versterker was toch vernietigd .
heb een goed gesprek met de bedrijfsleider gehad en die gaf ook te kennen dat het allemaal heel vreemd was gelopen en dat het veels te lang heeft geduurd ((4 maanden ))..
omdat ik de extra garantie ((extra service )) had bij gekocht kreeg ik gewoon mijn aankoopbedrag terug in tegoedbonnen ((249 euro ))..
ik met de bedrijfsleider door de winkel gelopen en ik zei meteen dat we nooit een gelijkwaardige versterker voor dit geld zouden vinden.
na 10 minuten te hebben gekeken bij de aanwezige versterkers was hij er ook van overtuigd dat de gelijkwaardige versterker op 799 uit kwam ((ander merk maar bijna de zelfde mogelijkheden)).
hij zei omdat dat kwam omdat onkyo 5 jaar geleden een aanbiedings actie waren gestart in nederland om hun merk onder de aandacht te brengen en nu met geen mogelijkheid er nog 1 voor deze prijs zou kunnen regelen.
toen ik zei dat het verschil wel erg groot vond ((550 euro))zei hij dat de technologie nu vele malen beter zijn en daar een andere prijskaartje aan hing..
pffffffffffffffffffffffff...ik zei dat ik na 4 maanden wachten nu een andere versterker wil kopen en dat ik wel vond dat onkyo en bcc ook maar een duitje en de zak moesten doen.
hij heeft hierop onkyo gebeld en na 10 minuten zei hij ,loop maar eventjes mee want ik denk dat we er wel uit komen.
we liepen naar een versterker van het merk marant/kardon avr 170 .
deze kan ik samen met onkyo aanbieden voor 319 euro ipv 499 euro.
hier was ik wel tevreden mee en heb gelijk voor 60 euro 7 jaar extra service bij gekocht en ben nu de eigenaar van een nieuwe versterker.
geen 7.1 maar 5.1 en geen 1000 watt maar 650 watt(((wat ruimschoots meer dan genoeg is ))..

ik wil iedereen bedanken voor alle antwoorden en geef hierbij onkyo en bcc alkmaar een dikke duim...