Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hv
hverhijden - 26-09-2014 13:45:52
Garantie & Verzekeringen

Prive protectie plan van primeline laser services mbt the warranty group europe.

Hallo allemaal,

ik heb een bericht terug van the warranty groep europa inzak mijn genoemd geschil.
men wijst mijn beroep op grond van het artikel in het burgelijkwetboek af.

men schrijft als volgt: "de term "polisvoorwaarden"wekt de indruk dat het hier zou gaan om een verzekering. dat is echter niet het geval het betreft hier een bescherming. bij de lening is destijds een aanvullende overeenkomst afgesloten waarbij u "beschermd"bent ingeval van onder andere arbeidsongeschiktheid. indien er sprake is van arbeidsongeschiktheid kan er afstand worden verleend van de aflossingsverplichting. op deze overeenkomst is niet het verzekeringsrecht van toepassing, waar u in uw brief over spreekt, maar de voorwaarden van de overeenkomst waarmee u akkoord bent gegaan.

voor mij was het een verzekering, volgens hen niet. heb ik dan helemaal geen rechten meer en ben ik aan hun grillen overgeleverd.??????

wie heeft er een mogelijk antwoord hierop.