Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 26-09-2014 16:41:44
Computers & Telefonie

Externe schijf weigert

[quote=edrick3 schreef op vrijdag 12 sep 2014, 12:48]@eclipse,

al op een andere compu geprobeerd?
probeer eens een ander verbindingskabeltje.

je schrijft: veilige modus lukt niet.
raar. je hebt je compu toch opnieuw geïnstalleerd (zoals je schrijft)?
dan zou er nu (ook) nog iets met je compu aan de hand zijn.
http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/start-computer-safe-mode#start-computer-safe-mode=windows-7">veilige modus w7.
http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-8/windows-startup-settings-including-safe-mode">veilige modus w8.1

met vr.gr.

hallo edrick, op die van de buren deed de schijf het , ik sloeg daar de data op en werd gebeld hij is klaar ik terug naar de buren, en kliktte op de originele en kopie op eigenschappen, daar zat een verschiil van 150 gig dus hij was weer uitgegaan,
toen maar weer naar huis met dat ding, stukkie voor stukkie gekopieerd alles veilig op een 2 tb schijf extern schijf uit de behuizing gehaald en spiegeltjes van gemaakt, knopje is inmiddels wel plastic fles geworden denk ik, data gered, externe schijf verwerkt tot spiegeltjes, behuizing in de la. maar ik krig af en toe nog wel de melding "herken usb bla bla niet ? ) dan ff stekker erin en eruit en hij ziet hem weer , dus sja .. van de week zag die mijn toetsenbord niet ? fff verwisselen van poort en is weer oke. ejn in de poort die hem niet herkende zit nu een blue tooth nr 4 en werkt prima geen gezeur ? maar ik vindt hetw el best, ik ken er zelf niets aan doen als het aan het mobo ligt of er ergens een intern probleem is . ik heb 13 externe apparaten erop dus iets geeft conflicten, maar weet niet welke, hooptte met een format de boel oporde te krijgen. helaas :-( ik neem aan dat anderen die melding ook wel eens hebben. gr han

o edrick, vinkje gaat uit hoor, vond die over dat knopje wel de meest idiote maar goed bedoelde opmerking..hoor je wel weer heb hier altijd wel wat :-) ben aan het overstappen op 3.0 kanonne 70 mb p/s :-)