Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 26-09-2014 22:24:41
Computers & Telefonie

Geld terug van phonespot.nl

Goed dat u uw geld terug heeft.

en nu bij deze zolderkamerhobbyist (jos s.) niets meer bestellen.
ik heb dit amateurtje al vele malen benaderd (zie o.a. * http://kassa.vara.nl/tips/tips-detail/tipdetail/koop-niet-bij-phonespot-uit-rotterdam/]strongidit/i[/b"> *) om zijn voorwaarden aan te passen, maar daar heeft hij blijkbaar nog steeds (!) geen zin in.

nu u hier uw probleem openbaar gemaakt heeft, wordt hij een beetje bang en geeft hij snel uw geld terug. maar hoeveel slachtoffers maakt hij die niet voor een openbaar forum kiezen. dus die maar blijven wachten op hun geld, of zijn (gedeeltelijke onzin)voorwaarden geheel voor waar aannemen......

die eigenaar (jos s.) heeft overal de maling aan. en een beetje vreemd dat hij zijn bedrijfsadres, klik * http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/edit-door-phonespotnl/]strongihier/i[/b"> *, niet op zijn website durft te zetten. heeft hij wat te verbergen? of is hij bang dat de vele 'klanten' die zich beroepen op een wettelijk recht (en deze niet krijgen), bij hem (letterlijk) aankloppen.....

dus wederom na meer dan 1,5 jaar en voor de zoveelste keer:
jos s. reageer eens. en pas uw voorwaarden eens een keer aan, aan de wettelijke regels. wel eens gehoord van (o.a.) 14 dagen retourrecht.....?