Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 27-09-2014 00:12:56
Computers & Telefonie

Opzeggen vanwege slechte dekking

[quote=justed schreef op vrijdag 26 sep 2014, 19:22]ik heb een abonnement bij hollandsnieuwe, maar de laatste periode heb ik vaak gewoon geen bereik of slechts 1 streepje. afgelopen kwartaal ben ik in totaal vijf dagen onbereikbaar geweest hierdoor, wat aardig lastig is aangezien klanten me op mijn nummer proberen te bellen.

de laatste periode heb je geen bereik schrijf je, dan was het schijnbaar daar voor dus wel goed?
is er iets bij je veranderd, andere telefoon of zo, ben je verhuisd?
als er bij jezelf niets veranderd is kan het zijn dat er bij het netwerk/zendmasten van vodafone iets veranderd is, en die klachten komen hier geregeld voorbij.
hollandsnieuwe is een dochter van vodafone namelijk, dus als er met het netwerk of een zendmast van vodafone iets is, heeft elke "onderaannemer" daar ook last van.
is er bij je zelf niets veranderd, dan ligt de oorzaak duidelijk bij hollandsnieuwe/vodafone en dan stel je ze, zoals anderen ook al schreven, in gebreke.
als de resttijd van je abbo niet zo veel meer is koop je het af,want je kunt wel klagen bij ze maar ze houden je toch aan het lijntje.

mocht je voor een andere provider gaan, kies er dan 1 die van het netwerk van kpn gebruik maakt, dat is het beste netwerk, als je tenminste voor een goede bereikbaarheid gaat, maar dat kun je van te voren redelijk controleren door dekkingskaarten te bestuderen.
kies je voor een provider die gebruik maakt van het vodafone netwerk heb je kans dat je je problemen blijft houden.

kpn , dochters en mvno's:
hi, telfort, xs4all, simyo, e-plus, base company en ibasis youfone, toggle mobile, trendcall, robin mobile, ortel mobile, lebara mobile, gt mobile, aldi talk, ah mobiel, mobile vikings, kruidvat mobiel, jumbo mobiel, hema en lycamobile.

vodafone , dochters en mvno's:
ziggo, tele2, hollandsnieuwe, dirk mobiel, dekamobiel, telesur, trendcall en sizz

t-mobile heeft de slechtste dekking volgens de dekkingskaarten.
t-mobile , dochters en mvno's:
ben, tele2, *bliep, simpel, stipte, mtv mobile.

bron: bellen.com