Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ac
acbjlbra - 27-09-2014 21:44:10
Geldzaken & Recht

Mastercard securecode

[quote=zoekster schreef op zaterdag 27 sep 2014, 21:33][quote=acbjlbra schreef op zaterdag 27 sep 2014, 20:52]edrick3, op die van mij staat ook nog gewoon securecode maar niet meer met het password zoals vroger maar met de combi van mijn iban en geboorte datum. tijdens navraag bij de ing deze week (want het verbaasde mij omdat dit dus absoluut niet veilig is) leerde mij dat men dit inderdaad heeft aangepast dus jij zult nu ook wel de nieuwe versie hebben. volgens de mail reactie van ing is het op 15 juni veranderd.]ik kwam er deze week bij toeval achter toen ik voor het eerst in tijden de securecode tegen kwam (via de site van de klm)
voor de goede orde, ik heb nl geen creditcard. als ik in het bezit van jouw pasje kom, kan ik dan creditcard betalingen doen, omdat alle gegevens die daarvoor nodig zijn op het pasje staan?
dat lijkt me inderdaad van de gekke.


de gevens staan er niet op maar wel op mijn bankpas en id kaart en die zitten bij elkaar in de portemonee en daarmee had ik alle antwoorden op de vragen die men stelde voor een betaling van euro 2400. ik vond het echt bizar. paswords zijn ook niet 100% veilig maar wel 3 miljoen keer beter dan dit. ik hoop dat ze het snel fixen