Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 28-09-2014 09:30:26
Geldzaken & Recht

Verduistering en wsnp

[quote=sidonia47 schreef op zondag 28 sep 2014, 00:32]vandaar dat ik het niet als crimineel zie. hij heeft de gevolgen van zijn handelen niet overzien. ik heb alleen om advies gevraagd en niet om verwijten. ik zal deze mensen nooit laten vallen omdat het gewoon lieverds zijn. en iedereen heeft recht op een tweede kans
150.000 euro verduisteren behoeft wel enige voorbereiding, cash zal de werkgever dat bedrag niet hebben liggen. als er sprake was van een opwelling was er nog een groot bedrag overgebleven maar alles is weg. deze "lieverds" nemen u flink in de maling want zij spannen u voor het karretje en trekken u negatief in het verhaal mee. het advies om naar de gemeente te gaan voor hulp is een goeie, de hulpverlener zal het verhaal aanhoren even de ruimte verlaten en met oom agent terug keren want die wil uiteraard wel meer weten over de verduistering. gevolg de werkgever wordt verzocht om aangifte te doen (wat die met dit bedrag toch wel gaat doen) en met wat pech wordt u ook in de zaak meegetrokken. mijn advies, laat de "lieverds" voor wat ze zijn want u kunt ze niet helpen.