Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 28-09-2014 10:04:27
Computers & Telefonie

Ipad reclame

[quote=tijger1 schreef op zondag 28 sep 2014, 09:59][quote=f.weele schreef op zondag 28 sep 2014, 08:39]ipad/iphone; hoezo niet reparatiegevoelig? https://www.youtube.com/watch?v=znk652h6yqm">klik hier


dit filmpje gaat over de i-phone. is dus niet hetzelfde als de i-pad.

ik heb mijn i-pad sinds 26-10-2011. nog nooit iets aan gehad.

maar afgezien daarvan vind ik dat scholen helemaal niet kunnen verplichten wat voor tablet dan ook aan te schaffen.

maar heel veel ouders durven niet tegen de school in te gaan met hun belachelijke eisen van weekjes rome of wintersport en ga maar door.

bijna alle ouders van kinderen op de middelbare school zullen thuis een computer of een laptop hebbeb en die dingen hebben ze op school ook, dus onzinnig op de plicht tot een tablet op te leggen.

maar veel lesmateriaal wordt speciaal voor tablets gemaakt. een boek (al dan niet inclusief interactieve content) is makkelijker te lezen op een tablet dan op een laptop, of nog erger, monitor van een desktop pc.