Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 28-09-2014 10:19:39
Geldzaken & Recht

Verduistering en wsnp

[quote=sidonia47 schreef op zaterdag 27 sep 2014, 15:27]een hele goede kennis van mij heeft iets heel stoms gedaan. hij heeft geld verduisterd tijdens zijn werk en het bedrag is te hoog om terug te betalen. de werkgever heeft nog geen aangifte gedaan en de kennis weet ook nog niet of hij dit gaat doen zodra het totale bedrag wat verduisterd is boven water is. wat zijn de stappen die hij moet nemen om het op te kunnen lossen.

ik ben bang dat deze hele goede kennis nog minder dan de halve waarheid verteld of een onzin verhaal ophangt in een poging gelden bij personen los te krijgen die in zijn zielige verhaal trappen.
een dergelijk vergrijp vertel je niet zo maar even aan een goede kennis als er nog geen stappen tegen je zijn ondernomen.
er is geen werkgever die bij een dergelijke vorm van fraude of verduistering geen aangifte zal doen.
schuldsanering is er voor mensen die in financiële problemen zijn gekomen en niet voor dieven en fraudeurs.
als het al om een bedrag van €150.000,00 zou gaan, dan vraag ik mij in alle redelijkheid af, hoe een dergelijk bedrag zou moeten worden terugbetaald met een maandelijkse aflossing.