Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sidonia47 - 28-09-2014 17:54:26
Geldzaken & Recht

Verduistering en wsnp

[quote=mahadma schreef op zondag 28 sep 2014, 17:40]dit bedoel ik met geintjes.

dit is geen geintje maar absoluut een realistische optie.

zomaar een vraag, hoe zou u zelf, persoonlijk, reageren als u weet wie er € 150.000,00 van u gestolen zou hebben? zou u nog zo vriendelijk voor deze persoon zijn?

natuurlijk weet ik dat het realiteit kan worden voor ze. maar de manier waarop er wordt geageerd stuit mij tegen de borst. uw manier mahadma komt wat normaler over. ik zou me ook belazerd voelen maar zou er wel alles aan doen om mijn geld terug te krijgen en ik weet niet of opsluiting de oplossing is. ik denk dat ze meer gebaat zijn met iemand die hun budget gaat beheren en dat er zo snel mogelijk zo veel mogelijk inkomen binnenkomt en als dat betekent dat er 60 uur per week gewerkt moet worden dan moet dat. dit heb ik hem ook al verteld. en gelukkig nam hij dit aan