Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 30-09-2014 11:31:53
Voeding & Gezondheid

2 nieuwe tanden kosten een vemogen

[quote=carola.83 schreef op dinsdag 30 sep 2014, 11:16]ot @tijger1: gelukkig hoor ik niet bij de meeste nederlanders. ben het dus helemaal met je eens!


ik zeg het ook regelmatig in mijn omgeving. "ga nu eens rekenen" wat heb je de afgelopen jaren gebruikt, wat verwacht je te gaan gebruiken. zet dat eens af tegen de premie die je bij voorbeeld betaslt. en dat geldt ook voor de andere aanvullende verzekeringen.

gelukkig heb ik al verscheidene mensen kunnen overtuigen al die aanvullende op te zeggen en die niet betaalde premies te reserveren, echt of in gedachten. trek daar de werkelijk gemaakte kosten van af te trekken en dan begin je het nieuwe jaar al met een reservepotje.

jammer voor degenen die die zogenaamde verzekeringen aanhouden, want die worden dan wel steeds duurder. ;-)