Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thomas46 - 01-10-2014 13:48:14
Computers & Telefonie

Ontzettend slechte aftersales mediamarkt

Beste schanvs

op elke gekochte computer zit tegenwoordig een recovery gedeelte, m.a.w mediamarkt had deze laptop terug kunnen zetten naar de fabrieksinstelling , als hij terug gezet wordt naar de fabrieks instelling zit daar ook weer de gratis meegeleverde software in, ( let op deze software is vaak tijdelijk ).

het volgende punt is: als deze laptop andere gebreken vertoond, stuur mediamarkt deze laptop op naar een reparatie bedrijf, zo'n bedrijf repareert diversen merken , indien u garantie hebt, dan wordt dat ook door zo'n bedrijf gedaan , en deze bedrijven staan nu niet goed bekent wat betreft reparatie's ( ik meen dat vara kassa daar wel een uitzending aan hebt besteed ) , maar om kort te zijn , ik vindt het schandalig hoe ze u behandelen, en dan nog 5 weken wachten ook !!, ik weet zeker dat het korter kan, immers mediamarkt is een grote klant van dit soort reparatie bedrijven ,
misschien hebt u een rechtbijstand verzekering, of kan u het aankaarten via het programma radar,
maar de ervaring leert, dat ze er maling aan hebben, erg jammer.
ik zelf zal nooit zulke dingen kopen bij zulke grote zaken
veel succes