Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

HappyHenny
HappyHenny - 01-10-2014 13:55:50
Voeding & Gezondheid

Belachelijke declaratie ziekenhuis

Mij is ooit iets dergelijks overkomen.
ik had een schouderoperatie gehad en in het ziekenhuis werd mijn arm ondersteund met een mitella. toen ik naar huis mocht moest ik even langs de gipskamer gaan omdat ik niet met mitella mocht blijven lopen, maar een 'sling' aangemeten moest krijgen. dat is een schuimrubberen strook met een textiel-omhulsel die op maat gemaakt wordt. achter de hals lang hangen dan pols en elleboog daar in, in de juiste hoek. hiervoor heb ik twee uur moeten wachten voor ik kon worden geholpen en het was binnen de 5 minuten klaar.
ik werk zelf in de gezondheidswereld en een collega (een fysiotherapeut) zag meteen dat die sling tekort was en mijn elleboog in een te kleine hoek hing. hij maakte een nieuwe.
weken later kreeg ik ook een rekening van een gigabedrag voor materiaal, gebruik gipskamer en meer. ik heb mij daar erg over opgewonden. ik kreeg van het ziekenhuis een grauw en een snauw toen ik informeerde hoe dat kon...
toen heb ik de nota bij de ziektekostenverzekering ingediend met mijn visie en ongenoegen. wat er uiteindelijk betaald is weet ik niet maar die verzekering liet mij wel p.o. weten heel blij te zijn met dit commentaar en gaven aan dat zij dit zeker met het ziekenhuis zouden opnemen...
dat kun jij ook doen.
mij gaf het toen in ieder geval het gevoel dat ik alles had gedaan wat ik kon doen om het te laten meer kun je als ´patient´ niet doen, en daarna kon ik het loslaten.