Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-10-2014 16:33:11
Elektronica & TV

Interactieve tv

Vlinderplant schreef op dinsdag 30 sep 2014, 23:18: dank u voor uw antwoord. ik heb nog een vraag: bij de postcode check kon ik een pakket krijgen met 60 zenders, ik heb er nu 30. dat begrijp ik namelijk niet. alvast dank
dat zijn de boevenstreken van de providers, maar men moet zelf ook goed uitkijken.
waarschijnlijk heb je een postcode-check site bezocht waar de meest hoge snelheden aangegeven worden, maar ergens tussenin staat dan: verwachte snelheid
daar moet men met de muis op gaan staan en dan wordt, door middel van een pop-up venster, de afstand tot de centrale aangegeven, de daadwerkelijke down en upload snelheid en een verhaaltje:
"de snelheid is berekend op basis van de afstand tot de centrale. in de praktijk kan dit nog iets afwijken".
deze tekst krijg je normaal niet te zien, daar moet je expliciet met je muis op gaan staan en dat vind ik boevenpraktijken, in ieder geval flinke verlakkerij en al die aangesloten providers werken daar aan mee.

dit is zo'n site:
klik-> http://www.providercheck.nl/postcodecheck">postcode-check

dus pas goed op!

en gompy3 is ook niet meer ;-)