Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

target
target - 01-10-2014 17:03:24
Geldzaken & Recht

Een foutje van het uwv , een heel leven geruïneerd.

Heel erg voor je. de wereld is niet eerlijk en verre van netjes geregeld.
zorg inderdaad dat je heel snel professionele hulp hierbij krijgt. en zoals al gezegd, let op dat die professionele hulp er ook jou voor jou is. sommigen hebben een andere agenda.

=mbwizzard schreef op vrijdag 19 sep 2014, 12:33: de omstandigheden waarin alles had plaatsgevonden, waren zo extreem, als iemand hetzelfde verhaal aan me zou vertellen, dan zou ik dat niet geloven.

mooi om de meelevende verhalen te lezen.
wel vind ik het spijtig dat nu pas het besef daar is, terwijl er een aantal jaren terug (voor de crisis toen het iedereen nog goed ging en geen weet had van wat er allemaal mis gaat) zo onbegripvol reageerde als er destijds dit soort verhalen voorbij kwamen.
ik herinner me de reacties waar ik me aan frustreerde nog zo goed. "dit zal wel aan jezelf liggen, want in ons land is alles zo goed geregeld". jaja, zo doet men het voorkomen.