Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

purlle
purlle - 01-10-2014 18:25:34
Voeding & Gezondheid

Digid zorgverzekeraar

Wat mij stoort aan dit soort dingen is dat deze acties je bijna opgedrongen worden en je wel heel veel moeite moet doen wanneer je dit (nog) niet wilt. ik wil zelf graag de keuze hebben hoe ik mijn dingen regel.

heb recent ook zo'n brief van het zilveren kruis gekregen. zij bleken een mailadres te hebben wat ik al meer dan 10 jaar niet meer in gebruik heb!!! als zij daarop post (zouden) hebben verstuurd, heb ik dat dus nooit gekregen. ik zou niet eens weten hoe ik nog mail op dit adres kan controleren.
als iets niet klopte kon ik dat via "mijn ......... " wijzigen maar je kunt je er dus niet aangeven dat je geen digitale post wilt krijgen.

wie denkt dat digitale post wel altijd aankomt, gelooft m.i. in sprookjes. ook hier is net als bij de gewone post geen garantie dat post (mail) ook bij iemand aankomt!
en nooit meer post kwijt? dan hebben jullie nooit te maken gehad met een crash van je pc / laptop of je hebt idd. alles netjes gekopieerd op een anders schijf of stick.
als je een bericht verkeerd opslaat of toch per ongeluk delete, raakt dit net zo makkelijk kwijt als papieren post.

ik zie hierin niet echt verschil hoor.