Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 02-10-2014 02:24:40
Elektronica & TV

Pioneer dvr-rt602h-s

Als dat mogelijk zou zijn en de onderdelen nog te verkrijgen zijn zal een reparatie mogelijk net zo duur zijn (of duurder) dan een nieuwe hdd recorder aanschaffen, tenzij u een goedkope reparateur kent of heeft (of het zelf kunt doen). hdd recorders zijn er al vanaf ca 219 euro.
ik zou dan eerder overwegen om een nieuwe hdd recorder te kopen en die met de pioneer verbinden voor het overzetten van videobanden of branden op dvd's. ik begrijp dat de dvd en de video "afdelingen" van het apparaat nog prima werken en dus te gebruiken zijn.
ik kwam http://www.kieskeurig.nl/dvd-recorder/product/147928-pioneer-dvr-rt602h-s/vragen">klik hier nog tegen. als dit niet uw eigen vraag is dan zou ik in de gaten houden of er nog reacties komen.