Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-10-2014 13:06:57
Elektronica & TV

Interactieve tv

Ltmvz schreef op donderdag 2 okt 2014, 09:00: deze tekst ("verwachte snelheid") staat er toch gewoon (?) en als je daarin geïnteresseerd bent ga je er natuurlijk met je muis of via je touchpad op staan en dan zie je de uitleg.

de verwachte snelheid is uiteraard voor ieder adres anders. er staat bovendien een "link-streep" onder. wat is daar nu boevenpraktijk of verlakkerij aan? vroeger stond dit soort informatie er helemaal niet bij, dus het is een flinke stap vooruit.

wat moet een echte boef hiervan vinden?

we zullen wat uitleg moeten doen denk ik want je haalt zo te zien overal wat vandaan.

vlinderplant schreef op dinsdag 30 sep 2014, 23:18: dank u voor uw antwoord. ik heb nog een vraag: bij de postcode check kon ik een pakket krijgen met 60 zenders, ik heb er nu 30. dat begrijp ik namelijk niet. alvast dank
deze reactie gaf vlinderplant op een schrijven van diumenge.
er was nog helemaal geen sprake van enige tests dus had ze het over haar eigen provider, online.nl, daar had ze dus een postcodecheck gedaan, dus daar hebben we het over.

nu daag ik jou uit om een postcodecheck te doen bij online.nl op een postcode pal bij mij in de buurt, niet mijn eigen postcode maar nog geen 100 meter bij mij vandaan.
check op 2645mc huisnummer 2.
dat is 4769 meter van een centrale/verdeelpunt vandaan.
dat betekend dat er via een standaard telefoonlijn er theoretisch nog géén 2mbit verbinding meer mogelijk is.
nu ga jij naar, klik, https://www.online.nl/internet-bellen-tv/alles-in-een/">online.nl
.
je scrolt naar beneden en ga jij de postcodecheck doen bij online.nl op 2445mc nr-2 , ga jij kijken welke beschikbaarheid er is voor die postcode, en ga jij her melden welke supersonische pakketten je aangeboden worden door online.nl, is dat oké?
en over die boevenpraktijken en verlakkerij heb ik het in eerste instantie.

de tweede.
klik-> http://www.providercheck.nl/postcodecheck">postcode-check
daar ga jij ook dezelfde check doen, 2445mc nr.2.
dan krijg je ook in eerste instantie allerlei fantasie snelheden te zien.
pas als iemand daadwerkelijk met zijn muis op de tekst "verwachte snelheid"gaat staan wordt de realistische snelheden getoond, eerder niet.
dat is verlakkerij.
het is simpel mogelijk om de realistische snelheden gelijk te laten zien.
iemand die haast van geen toeten of blazen weet, en we zien ze hier genoeg langskomen, heeft niet het benul op met zijn muis te gaan manoeuvreren want pal boven die tekst "verwachte snelheid" staan al snelheden aangeven.
dat is verlakkerij meneer/mevrouw ltmvz!