Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 02-10-2014 16:44:26
Elektronica & TV

Pioneer dvr-rt602h-s

Dat lijkt mij ook. wat u nog zou kunnen doen is, als u geen goede all-round "ouderwetse" reparateur in de buurt heeft, naar een verkooppunt in de buurt van pioneer gaan en het probleem daar voorleggen: http://www.pioneer.eu/nl/faq/99999/5714/page.html">klik hier. als het niet te repareren valt zult u zeer waarschijnlijk wel de onderzoekskosten moeten betalen (vooraf naar die kosten vragen).
als u nabij een winkel van raf woont zou ik daar bij voorkeur heen gaan, vooral als ze (nog) een eigen reparatie afdeling hebben.
ik zou wel in overweging nemen dat als een deel van een apparaat stuk is, de rest mogelijk ook zijn langste tijd gehad heeft en een reparatie van de harde schijf dan mogelijk weggegooid geld is dat beter te besteden geweest zou zijn aan bijv. een nieuwe hdd recorder. als u die dan met uw huidige apparaat verbindt kunt u de video en dvd daarvan nog gebruiken tot ook die het voor gezien houden.
wel goed vooraf de specificaties en mogelijkheden van een eventuele nieuwe hdd recorder bekijken en de aansluitmogelijkheden.