Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eefbude
eefbude - 02-10-2014 19:11:08
Geldzaken & Recht

Opzegging kpn na overlijden

Ja, ze is 5 jaar geleden verhuist van haar huis naar een woonbegeleidingscentrum voor mensen met een handicap. de medewerker van kpn kon mij niet vertellen waarom er geen verhuizing was gedaan maar een nieuw abonnement was opgemaakt.
de bewindvoerder van de afgelopen jaren was in de veronderstelling dat er maar een abonnement liep van kpn. de bewindsvoering is gestopt op de datum van overlijden en het is aan mij om de zaken af te handelen.

ik zou op dit moment al blij zijn als het abonnement opgezegd wordt vanaf de datum van overlijden. vandaar dat ik mij afvraag of ze een abonnement op naam mogen laten lopen na het ontvangen van akte van overlijden, ook al is dit abonnement op een ander adres.

mij leek het dat ze (op z'n minst) een brief zouden kunnen sturen naar een ander, eventueel bij hun bekend adres, zoals het woonbegeleidingscentrum. volgens de medewerker niet.