Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mv
mvb0891 - 02-10-2014 22:28:01
Geldzaken & Recht

Einde looptijd aflossingsvrije hypotheek

[quote=tijger1 schreef op donderdag 2 okt 2014, 18:52]@mein33

dat is "normaal gesproken" dus juist wel het geval. en dat zal nog meer het geval worden nu de hypotheekrente aftrek beperkt is tot 30 jaar.

beste tijger1, mein33, dank jullie wel voor de reacties. echter, ik twijfel er sterk aan of rabobank zo gek is als jullie beweren. in 2016 zullen ze nog gewoon met een voorstel komen voor verschillende vaste rentes bij verschillende looptijden, daar twijfel ik niet aan. maar het gaat juist om de periode daarna, als mijn ouders tussen de 70 en 80 jaar oud zijn. in principe is de looptijd van de hypotheek oneindig (zoals ik al schreef is de looptijd onbepaald. er staat nergens in de akte of de offerte een looptijd van 30 jaar), maar denken jullie echt dat de rabobank net zo lang zijn geld tegen redelijke voorwaarden blijft uitlenen totdat mijn ouders het niet meer kunnen betalen of ze allebei overleden zijn? ik geloof daar niks van. denken jullie dat echt? dat zou wel heel schappelijk zijn.