Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jr
jrn5 - 03-10-2014 20:14:46
Huishouden & Energie

Nieuwe kozijnen, beslagen ruiten

[quote=sira schreef op vrijdag 3 okt 2014, 19:41]beste jrn5,

waarom deze achterdocht dat ik dit overgenomen zou hebben van een of andere site? want je hebt het mis. het is het riedeltje dat ik dagelijks aan klanten vertel zodat ze van tevoren weten dat condensatie op hr++ glas met een zeer lage -u-waarde kan voorkomen.
je maakt ook een fout, een hógere u-waarde betekent meer warmteverlies. het blijkt dat je er niets van weet.
ik geef vocabularis een antwoord op zijn vraag en als hij nog steeds twijfelt, moet hij gewoon een glasleverancier bellen.
ik sluit hiermee de discussie, want daar is dit forum niet voor.

sorry, je hebt gelijk vwb de u waarde. zat nog een beetje in mijn thermodynamicafase waarbij een hogere isolatiewaarde uiteraard minder warmteverlies genereerd ,dat het met de u waarde andersom rekent had ik even moeten checken. excuus. desalniettemin blijf ik van mening dat de condensvorming op het buitenraam weinig tot niets van doen heeft met een delta t.