Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 03-10-2014 20:56:08
Huishouden & Energie

Nieuwe kozijnen, beslagen ruiten

Excuses aanvaard.

check het verhaal maar eens bij een glasfabrikant of zo en dan bedoel ik niet die in leerdam. mijn fabriek levert glas met een u-waarde van 1.1 (zeer laag).
ikzelf heb om die reden destijds gekozen voor hr+ (u-waarde 1.4), maar ook daar zit soms condens op, weliswaar minder dan hr++. vocabularis kan in de spouw van zijn glas de leverancier en de u-waarde vinden.
ben ook nog even aan het googlen gegaan en het blijkt dat er zelfs een onderzoek is geweest door het tno, waarom lage u-waarden kunnen condenseren, was ik niet van op de hoogte, maar wel zodanig interessant dat ik het artikel heb opgeslagen. hier de link: http://www.noordennegroep.nl/img/condensatie.pdf.

prettig weekend en vriendelijke groet