Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 04-10-2014 04:50:15
Huishouden & Energie

Nieuwe kozijnen, beslagen ruiten

[quote=vocabularis schreef op woensdag 1 okt 2014, 15:10]in ons appartementencomplex zijn onlangs alle kozijnen en ruiten vervangen door moderne kunststof kozijnen en ander vensterglas.
nu doet zich iets vreemds voor: in de loop van de avond beginnen de ruiten aan de buitenzijde hevig te beslaan. 's ochtends zijn alle ruiten dusdanig beslagen dat er niet meer doorheen te kijken valt. met de vorige ruiten en kozijnen besloegen de ruiten nooit.
volgens de opzichter van de woningcorporatie is dit normaal. nou, dat vind ik dus niet. pas tegen elf uur is alle condens van de ramen en kan ik weer naar buiten kijken.
wie kan mij vertellen wat hier aan de hand is? ik kan mij niet voorstellen dat dit gewoon is.

ken dit fenomeen ook en ook elders. op zich is het condens op de buitenzijde van de ramen - mijn gedachte was zo de ramen zijn dusdanig vuil dat er nog nauwelijks doorheen gekeken kon worden - doch na een stevige zonneschijn en gestegen temperatuur loste de condens ook op en kon er weer naar buiten worden gekeken.