Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 04-10-2014 13:45:54
Auto & Vervoer

Bedrog prijzen van vliegreizen bij transavia

Mij is opgevallen, dat naar/van bcn=barcelona het juist omgekeerd is: van bcn al vanaf 35€, maar naar meest niet onder de 50. dito voor de meeste data naar girona, vlakbij.
de verklaring kan zijn, dat de taksen bij vertrek worden aangerekend, en dat kan per airport behoolrijk verschillen, in spanje ook vaak omdat sommige steden/regio's die subsidieren om toeristen te trekken. of juist als melkkoe gebruiken, als die toeristen toch al in ruime mate komen..... al is en blijft ams=schiphol enorm duur met die taksen-elk vertrek kost de airline daar al rond de 35/37€, al rommelen ze er wel wat mee
en je hoeft dus niet met die groene boys: je kan, omdat je nu zo makelijk enkeltjes kan boeken, net zo goed met wie je maar weet/vindt, ook vanaf andere airports (je kan ook nog per bus/train erheen-niemand dwingt je in die auto...) voor minder. zelf doe ik dat vaak naar spanje, omdat ik dan ga reizen en niet enkel bakken in blotebenidorm.