Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-10-2014 14:03:26
Computers & Telefonie

Backup

Ik had het toch stap voor stap gemeld in mijn 1e reactie? jammer dat dat toch niet gelukt is.
in een 2e reactie had ik, omdat u een extra back-up van een zelf gemaakt programma wilt maken, gesuggereerd dat het misschien handiger is om 1 of 2 usb datasticks te kopen en het programma daarop op te slaan, dus daarnaar te kopiƫren. een usb datastick van 16 gb kost ongeveer 8-9 e.
voor een (extra) back-up van een door u zelf gemaakt programma is het niet nodig om een complete systeem back-up te maken.
wat u anders nog zou kunnen doen als het niet een laptop betreft die je gemakkelijk meeneemt naar een inloopspreekuur van seniorweb in uw gemeente, is hulp aan huis van bijv. seniorweb te vragen. hoe dit te doen staat http://www.seniorweb.nl/pchulp/uitleg-over-pchulp">klik hier.
maar misschien heeft u een handige buurjongen o.i.d. die het voor u kan doen of ermee kan helpen?