Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pt
ptrvndrps - 04-10-2014 20:46:44
Geldzaken & Recht

Spaarbankboekje rabobank

Beste hopetobehelping,
ik wilde inderdaad net zelf ook weer even reageren.
ik ben inderdaad doorverwezen naar de nederalndse vereniging van banken. ik heb daar een mail naar toe gestuurd maar nog niets van gehoord.
wel hebben we naast het boekje van de kinderen, ook nog een boekje van vader zelf gevonden. saldo:fl 18.355,83. ik zal het ook navragen want dit boekje is ook nog volledig intact, geen stempels, niets.
het zou wel te gek zijn als rabo ermee weg zou komen door te stellen dat zij na 7 jaar niets meer kunnen terugvinden en al dat geld gewoon laten verdwijnen. en dan ook nog met een ongelofelijk arrogantie.
rabobank nederland doet ook helemaal niets.
ik houd jullie op de hoogte.
ps: is dit niet iets om eens een aflevering van kassa aan te wijden? al is het maar om te vragen hoeveel geld hiermee in nederland gemoeid is en waar dat geld blijft?