Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
remy geldorp - 05-10-2014 14:47:56
Elektronica & TV

Diefstal per sms

[quote=tijger1 schreef op woensdag 17 sep 2014, 11:33]daarvoor moet u bij de kpn zijn. die moeten het herstellen.

lees http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/telefonie/regels-voor-sms-diensten">hier

ben net terug van een week lange opname in een ziekenhuis, mag me absoluut niet druk maken omdat dit voor mij dodelijk zou kunnen zijn...... het trachten dit op te lossen veroorzaakt stress........ m.a.w. deze vorm van diefstal wordt door mijn provider ondersteund, kpn dus in dit geval...... want ik heb wel degelijk telefonisch contact gehad met kpn hierover, het is wel geblokkeerd nu maar zij dwingen mij gewoon om dit te betalen.
ik heb nooit ook maar iets ontvangen wat mij duidelijk dan wel minder duidelijk heeft gevraagd dan wel vermeld of ik na te betalen sms-en wenste te ontvangen. niet per mail en ook niet per standaard post........ het geld lijk ik gewoon maar kwijt te zijn, nu ik zo ziek ben moet ik dit wel laten rusten.
witte boorden criminelen diefstal dus. we betalen een hoge prijs voor het hebben van een kleptocratische regering, gekozen dieventuig die elkaar de hand boven de vieze tyfus koppen houdt!!!