Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 07-10-2014 17:04:59
Auto & Vervoer

Kwik fit

Het is algemeen bekend dat als men zijn of haar auto voor een laag prijsje apk laat keuren bij dat bedrijf dat ze zelfs bij een nieuwe auto nog wel weten te vinden (ik stel het een beetje overdreven) maar daar komt het wel op neer heb een keer zo,n apk keuring daar zijdelings kunnen aanschouwen en om bijvoorbeeld de uitlaat te testen prikken ze niet maar steken ze met gepast geweld met een scherpe schroevendraaier in de uitlaatdemper(s) en zo zou ik nog wel wat meer voorbeelden noemen.neejjj voor een apk of reparatie moet je daar niet wezen.
heb eerder gezegd dat je daar alleen maar je auto door de wasstraat moet halen,maar voor een paar nieuwe banden of een accu kan je daar wel voor een redelijke prijs terecht en ook om de olie te laten verversen en een nieuw olie-filter en lucht-filter maar dan moet je er wel bijblijven staan