Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 08-10-2014 14:30:17
Huishouden & Energie

Seats and sofas

S&s was, is en blijft het meest onbetrouwbare 'bedrijf' om zaken mee te doen.
zij 'liegen en bedriegen'.

bij dit ***'bedrijf' is maar één ding belangrijk: zoveel mogelijk geld binnenhalen.
dit laatste over de ruggen van hun 'klanten', zeg maar slachtoffers.

daarnaast smeren zij hun slachtoffers 1e klas rommel aan van een hoogst inferieure kwaliteit.

en mahadma heeft gelijk. u had beter eerst kunnen googelen, dat had u een hoop ergernis bespaard.

"helaas wordt er steeds geen duidelijk antwoord gegeven."
dit is heel normaal bij dit 'bedrijfje'.

en dat zij bij geen enkele brancheorganisatie zijn aangesloten zegt eigenlijk alles al. geen enkele brancheorganisatie wil hen als lid hebben, juist omdat zij haar 'klanten' (lees: slachtoffers) stelselmatig van alles voorliegen en zich ook nog eens niet aan de wet houden.

wat ik (....) zou doen:
ik zou veel personen meenemen (als getuigen) naar die winkel en verhaal halen op de meest drukke dag van de week, bijv. een zaterdag. ik zou absoluut niet agressief zijn, maar juist kalm blijven. wel resoluut. ik zou hen nog maximaal één week de tijd om die bank te leveren. zo niet, zou ik hen beloven (!) elke zaterdag terug te komen. word ik naar buiten verwezen, wat uiteindelijk een mogelijkheid is, zou ik bij de ingang blijven staan en elk nieuw 'slachtoffer' voor de handelwijze van dit malafide clubje waarschuwen.

niet dat ik daar ook maar iets zou kopen (ik zou van dat clubje nog niet iets gratis willen hebben), maar in uw geval zou ik (....) dat wel doen.