Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 11-10-2014 11:08:39
Computers & Telefonie

Vliegende drone met camera

[quote=rosetta schreef op vrijdag 10 okt 2014, 19:09]...
maar de bonnetjes politie staat
al klaar, filmen doen ze ook met camera en telefoon, ja toch?
en nee iemand zijn privè schenden doen we niet.
...
[quote=rosetta schreef op zaterdag 11 okt 2014, 10:59]nou de hele dag zien hoe je man naast je( 1 bureau ernaast) hoe die zit te kwijlen op die drone, en dat zei mij al genoeg. voorlopig zit die weer te schroeven en is gezellig met alles bezig beneden ;) en hij is er dolblij mee en dat is waar het om gaat vind ik! :) ik heb gevoeld hoe zwaar die phantom 2+ weegt, en inderdaad nooit boven mensen vliegen met iets wat anderhalve kilo weegt. ;)
het is mij nog steeds niet duidelijk waarvoor hij een bekeuring zou kunnen krijgen. ook uit je eigen verwijzing naar de regels kan ik dat niet opmaken. het is in zijn geval voor recreatief gebruik, niet commercieel. blijft volgens mij alleen de mogelijke privacy schending over, dat moet dan eerst nog maar gebeuren.

behalve als je man natuurlijk de politie gaat hinderen en overal waar iets aan de hand is met z'n drone naar toe gaat om "boeven te vangen", maar dat lijkt me toch niet het geval.


[quote=lekkerisdat schreef op vrijdag 10 okt 2014, 14:41]
maar natuurlijk; http://www.nrc.nl/nieuws/2012/12/01/strafrisico-gigantisch-gedaald-vrees-voor-stijging-criminaliteit/">klik.
thanks :-)