Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 11-10-2014 11:59:14
Computers & Telefonie

Vliegende drone met camera

[quote=rosetta schreef op zaterdag 11 okt 2014, 10:59]nou de hele dag zien hoe je man naast je( 1 bureau ernaast) hoe die zit te kwijlen op die drone, en dat zei mij al genoeg. voorlopig zit die weer te schroeven en is gezellig met alles bezig beneden ;) en hij is er dolblij mee en dat is waar het om gaat vind ik! :) ik heb gevoeld hoe zwaar die phantom 2+ weegt, en inderdaad nooit boven mensen vliegen met iets wat anderhalve kilo weegt. ;)ik kan me best begrijpen dat je man dat leuk vind, hij lijkt mij ook erg interessant.
en als je de diverse videootjes ziet hier en daar, zijn het prachtige opnames.
maar regels moeten er zijn in ons drukbevolkte landje, want als iemand zo'n ding op zijn/haar hoofd krijgt, zit wel het haar door de war bij die persoon, dat is een ding wat zeker is.
maar er valt nog genoeg te vliegen boven mooie plekjes waar weinig mensen zijn en waar je man geen wetten i.v.m. de privacy overtreedt.

en dat gezever en onnozel gezeur over duur, daar moet je niet eens op reageren, je hoeft toch tegenover niemand hier op dit forum verantwoording af te leggen, toch?
pas als je bij die lui aan de deur zou komen of ze mee willen betalen, dan kunnen ze misschien terecht commentaar geven, nu is het ongevraagde en ongefundeerde bemoeizucht.
wens hem veel plezier met zijn lol... ;-)