Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 11-10-2014 12:12:02
Computers & Telefonie

Vliegende drone met camera

[quote=rosetta schreef op zaterdag 11 okt 2014, 11:15]lees hier maar eens:

http://www.volkskrant.nl/leven/filmen-met-je-eigen-drone-mag-dat~a3592397/">http://www.volkskrant.nl/leven/filmen-met-je-eigen-drone-mag-dat~a3592397/

dat gaat toch om bijzonder situaties. ik vind het nog al logisch dat zo'n drone niet boven de efteling mag vliegen. stel dat het ding neerstort of tegen de python botst. levensgevaarlijk.

met die brand weet ik niet wat de reden is dat de luchtvaartpolitie langs is gekomen, wellicht heeft de filmer een commercieel youtube kanaal?

mocht uw man een bekeuring krijgen, dan is dat waarschijnlijk omdat hij toch iets doet wat niet toegestaan is. maar als je wel de regels volgt, loopt je volgens mij geen risico op een bekeuring.