Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 11-10-2014 16:50:54
Computers & Telefonie

Mobiele data uit, toch data verbruikt

Dit is wat een internetjurist over het verantwoorden van de data zegt.

opmerkelijk vond ik nog de uitspraak van het cbp dat vodafone meer moet gaan bijhouden over het surfgedrag van de gebruiker, zodat men beter kan verantwoorden waarom er zo veel megabytes zijn verstookt. vodafone kopt ‘m makkelijk in: dat mag niet van de privacywet. update: (24 september) het cbp wijst erop dat zij iets anders gezegd heeft.

dat mag wél van de privacywet: daar staat in dat je dingen mag bijhouden als dat noodzakelijk is voor een goede uitvoering van de overeenkomst. en mensen rapporteren hoe ze aan 4 gigabyte dataverkeer komen, lijkt me best wel redelijkerwijs noodzakelijk.

klik http://blog.iusmentis.com/2014/09/23/vodafoneklanten-mogen-abonnement-wijzigen-vanwege-torenhoge-rekeningen/">hier voor het hele artikel.

nu heeft u het over een paar kb, maar dat steeds maar weer beroepen op de privacywet door vodafone, moet een keertje stoppen.