Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 12-10-2014 17:36:02
Huishouden & Energie

Meerwerk 25%, ik wil annuleren

[quote=suzehans schreef op zondag 12 okt 2014, 17:20] er zou een projectleider langs komen (na offerte) maar dat was nog steeds niet gepland. niet omdat ik uitging van meerwerk (daar is nooit over gesproken) maar omdat ik niet voor verassingen wilde komen te staan in de laatste week. dan heb ik geen tijd meer om uit de planning te lopen als ik nog iets had moeten doen. ze kunnen toch niet van ons eisen om 1500 extra te betalen?

dat is dan extra zuur dat u getekend heeft voor de projectleider bij u is langs geweest. in principe is een offerte een aanbieding die men mag bestuderen en niet gelijk behoeft te tekenen. men kan immers vrijblijvend diverse offertes aanvragen en iemand kiezen die het meest in de richting van uw budget zit. misschien komt @zoekster hier nog wel even buurten; zij heeft altijd meer praktische oplossingen en verwijzingen om iemand te gidsen.