Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

maddedevries
maddedevries - 13-10-2014 12:45:49
Huishouden & Energie

3 hanen op een kinder boerderij

Carola.83
dat is een goed idee om langs alle buren te gaan, helaas moet ik dan meer 300 appartementen langs... wel een goed idee, misschien kan ik een papier op de deuren plakken..
contact krijg ik helaas niet met de kinderboerderij, hun nummer is niet actief, en ik vraag mij ten zeerste af of ik ooit nog een reactie ga krijgen op de mail die ik al heb gestuurd. langsgaan wil niet, ik werk elke dag van 9 tot 6 en natuurlijk is de boerderij alleen open van 9 tot 5. ook daar zou ik een brief op het hek kunnen plakken.
erg gefixeerd ben ik niet als ik ga slapen, meestal ben ik de hanen alweer vergeten, maar word ik ineens om 3 uur weer wakker van de haan. daarom laat ik alle ramen en gordijnen ook maar mooi potdicht zitten tegenwoordig, zodat ik voor het slapen gaan nergens meer aan hoef te denken.

met uw reactie kan ik wel wat, u heeft mij op een paar goede ideeën gebracht wat betreft de andere flats.
bedankt